A DOKI FOR VETS szoftverről

WEBOLDALBA INTEGRÁLHATÓ
TETSZŐLEGES NAPTÁRT
KEZELŐ ONLINE IDŐPONT
ÉS VIDEOCHAT MODUL

ÉLŐ
PETVETDATA
KAPCSOLAT

KÓRLAP ÉS
KEZELÉSI SABLON

KIBŐVÍTETT
SYMPTOMA LISTÁVAL

EGYEDI ÁLLATORVOS
AZONOSÍTÁS ÉS
NAPTÁR

VÁRÓTERMI
BETEGBEHÍVÓ
RENDSZER

PROFESSZIONÁLIS
KARTON, KÉSZLET
ÉS ÁLLAT
NYILVÁNTARTÁS

20 ÉV
PRAXISIGÉNY
1 SZOFTVERBE

WEBOLDALBA INTEGRÁLHATÓ
TETSZŐLEGES NAPTÁRT
KEZELŐ ONLINE IDŐPONT
ÉS VIDEOCHAT MODUL

ÉLŐ
PETVETDATA
KAPCSOLAT

KÓRLAP ÉS
KEZELÉSI SABLON

KIBŐVÍTETT
SYMPTOMA LISTÁVAL

EGYEDI ÁLLATORVOS
AZONOSÍTÁS ÉS
NAPTÁR

VÁRÓTERMI
BETEGBEHÍVÓ
RENDSZER

PROFESSZIONÁLIS
KARTON, KÉSZLET
ÉS ÁLLAT
NYILVÁNTARTÁS

20 ÉV
PRAXISIGÉNY
1 SZOFTVERBE

HATÉKONY:

Egy magyar nyelvű, az állatorvosi rendelők adminisztratív munkáját segítő, széles körben használt nyilvántartó program. Már több mint 10 éve segíti
az állatorvosok munkáját. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően naprakész, rugalmas, könnyen áttekinthető, sokrétűen használható. Maximális
segítséget nyújt a betegnyilvántartásban, a tulajdonosok tájékoztatásában és az állatorvosi munka és a praxismenedzsment értékelésében.
Számos funkciója megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését, lehetőséget ad a magas színvonalú állategészségügyi szolgáltatás nyújtásához,
amit az állattartók elégedettsége is hűen tükröz.

HASZNÁLATA KÖNNYŰ ÉS EGYSZERŰ:

Használata egyszerű, logikus felépítésű, áttekinthető, a legtöbb funkciót ikonok is jeleznek. Az egyéni igényekhez igazítva a rendelőnek egyedi
megjelenést biztosít (saját logó, fejléc, törzsvásárlói kártya stb.). Biztonságos, hiszen az adatok kimentésére több lehetőséget is nyújt. Programot
több mint 400 rendelőben több száz állatorvos használja, többek között az Állatorvostudományi egyetem rendelőiben is.

DFV_web_dfv_altalanos_icon

Mit várhatunk egy jó praxisháttértől?

Egy társállat-praxist működtető vállalkozás sikerét csak részben határozza meg a szakmai tudás. Más oldalról jelentősen befolyásolja a
tulajdonosok elégedettségét (és így rendszeres visszatérését). Fontos a rendelő megjelenése, a dolgozók készségessége, a gazdik tájékoztatása.
Informatikával átszőtt világunkban nélkülözhetetlen, hogy ezeket a korszerű csatornákat, eszközöket is a vállalkozásunk javára fordítsuk.

MULTIFUNKCIONÁLIS
Ma már nélkülözhetetlen egy olyan sokoldalú szoftver, mely önmagában alkalmas arra, hogy valamennyi kapcsolódó feladatot el tudja látni.
HATÉKONY CSAPATMUNKA
Az alap a páciensek nyilvántartása, a kezelések, oltások rögzítése, a kiegészítő vizsgálatok, műtétek nyomon követhetősége. Egy társas praxisban fontos, hogy a munkaszervezést is támogatja, hiszen több kolléga, asszisztens munkáját kell úgy összehangolni, hogy a csapat hibátlan, gördülékeny szolgáltatást nyújthasson.
NYUGODT KÖNYVELÉS
A számlázást - a NAV szabályinak megfelelően - is elvégzi a program.
HATÉKONYSÁG
Egy vállalkozás csak akkor működhet hatékonyan, ha rendszeresen figyeljük az eredményeket. Egy-egy elvégzett feladat, feladatcsoport hatékonyságát is csak a hozott bevétel alapján tudjuk értékelni.
SZÉLESKÖRŰ STATISZTIKA
Ezért kiemelkedően fontos része a programnak, hogy több, mint 100 szempont szerint kérhetünk le statisztikákat, mely segíti a tulajdonos munkáját, és a vállalkozásban dolgozó állatorvosok, asszisztensek értékelését, összehasonlítását.
ÁLLANDÓ ÚJÍTÁSOK
A Doki for Vets új verziója maximális segítséget nyújt a tulajdonosok tájékoztatásához: a kórlapok sokoldalú szerkeszthetőségétől az online-kartonrendszerig számtalan lehetőség, csatorna áll az állatorvosok rendelkezésére.
SOHA TÖBBÉ UNALMAS VÁRÓTEREM
A gazdik tudásának bővítésére egy új lehetőség a váróban elhelyezhető VetDisplay, melyen a várakozók megjelenítése mellett ismeretterjesztő filmeket lehet vetíteni.
HATÉKONY KÉSZLETKEZELÉS
Időigényes és sok hibalehetőséget rejtő feladat a készletek figyelése, a megrendelések és bevételezések adminisztrálása. Az új verzió - a megfelelő készletbeállítások után - automatikusan figyeli a fogyó gyógyszereket, eszközöket. Lehetőséget nyújt online megrendelésre, illetve az email-en érkező szállítólevél alapján az automatikus bevételezésre is. Ezzel rengeteg időt takaríthat meg felhasználó, csökkentve a hibázás lehetőségét is.
TUDÁSBÁZIS
A szakszerűbb, gyorsabb diagnosztizálást, a megfelelő gyógykezelés kiválasztását segíti az online elérhető és egyre bővülő tudásbázis is.
Previous slide
Next slide

Minimális Rendszerkövetelmények:

Processzor: Intel Core I3

Alaplap: 2xDDR3 (2400+) max 16 GB, AMD, 1xPCI-E 2.0, 1xPCI slot, 4xSATA2, 1xD-SUB + 1xDVI
legalább alaplapra integrált hálózatikártya és hangkártya.

Memória: 4GB

Merevlemez: 100GB SSD